Foto: Lillesand kommune

Vinterstenging av gjestehavn og småbåtanlegg - med unntak av Nye Kokkenes

Her finner du viktig informasjon om saken

Vinterstenging - deler av gjestehavna

På grunn av vedlikeholdsarbeid og slitasje på anlegg, stenges deler av gjestehavna for langtidsleie utenom sommersesong. I desember vil det være mulig å bruke gjestehavna i forbindelse med fiske. Bruk av gjestehavna avtales med kommunal havnemyndighet. Kontakt kommunetorget for avtale.

Vinterstenging av småbåtanlegg

Småbåtanlegg tilhørende kommunal havnemyndighet stenges i perioden 16. november til 31. mars. Årsaken er å hindre unødvendig slitasje på anleggene, og redusere skadevirkning fra is. NB. Husk å kople fra og ta med fortøyningene.
Dette gjelder ikke båthavna på Nye Kokkenes - den vil være tilgjengelig for leietaker hele året. jf pkt 1.8 i avtalen.

29.09.2016
23.03.2017

Veiledning byggesak: Torsdager kl. 09- 14 (Merk at det ikke blir avholdt forhåndkonferanser uke 27-31 - første etter ferien er 8. august).