Ny nettportal - dinutvei.no

En nasjonal veiviser til hjelpetilbud, informasjon og kunnskap om vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep.

dinutvei.no finner du også en spørsmål-svartjeneste hvor du som stiller spørsmål er anonym.

Vold i nære relasjoner, voldtekt og andre seksuelle overgrep kan ramme hvem som helst, uavhengig av hvem du er og hvor du bor.

På dinutvei.no finner du oversikt over hjelpetilbud, både spesifisert der du er og i resten av landet. Besøk i portalen ikke kan spores.

Portalens målgrupper er både utsatte, utøvere, berørte og fagpersoner.

Ikke alle vet hva slags hjelp de kan få eller hvor hjelpen finnes. dinutvei.no skal bidra til at det blir enklere å:

• få oversikt over hjelpetilbud som finnes, lokalt og nasjonalt
  • få rask tilgang til kunnskap om egen eller andres situasjon
  • bli trygg på å henvende seg til hjelpeapparatet, uansett grunn

Her finner du mer informasjon om tema og hjelpeapparat i Lillesand kommune.

19.02.2016
18.05.2017

Veiledning byggesak: Torsdager kl. 09- 14 (Merk at det ikke blir avholdt forhåndkonferanser uke 27-31 - første etter ferien er 8. august).