Fra venstre prosjektleder i Klimapartnere Gunn Spikkeland Hansen og ass. rådmann Geir Jenssen Foto: Lillesand kommune

Lillesand kommune har signert avtale om medlemskap i Klimapartnere Agder

På årsmøtet til Klimapartnere 7. mars, signerte assisterende rådmann Geir Jenssen avtalen på vegne av Lillesand kommune, sammen med prosjektleder i Klimapartnere Gunn Spikkeland Hansen.

Parisavtalen som Norge har skrevet under på medfører at kommunen må gjøre tiltak for å håndtere de fremtidige klimautfordringene.

Gjennom medlemskap i Klimapartnere vil kommunen få veiledning og hjelp til å utarbeide planer og tiltak. Kommunen vil også utarbeide et klimaregnskap som vil gi en bedre oversikt over klimagassutslippene og dermed gjøre det lettere sette inn tiltak for å sikre reduksjon av utslipp.

09.03.2018
13.12.2018