Gamle Fagertun skole Foto: Lilllesand kommune

Oppstart riving av gamle Fagertun skole

Gamle Fagertun skole skal rives for å gjøre plass til nye omsorgsboliger på Dovre.

AF Decom AS er engasjert av Lillesand kommune som totalentreprenør for rivearbeidene. Rivearbeidene vil starte opp i november. Da vil hele området bli inngjerdet og adgang for uvedkomne vil være forbudt. Dette må overholdes både av barn og voksne.

Rivearbeidene skal være ferdigstilte i løpet av april 2019. Det vil forekomme tungtrafikk på Fagertunveien i forbindelse med arbeidet. Sjåførene forholder seg til regelverket ved ferdsel på offentlig veg. Avkjøring inn til anleggsområdet etableres slik at det ikke forekommer rygging inn eller ut fra området. Støy og støv vil kunne forekomme fra anleggsområdet og vi ber om forståelse for dette.

Området nord ved skatehallen blir ferdigstilt til terreng og klargjort for grunnentreprise til omsorgsboligene. Planen er å starte bygging av disse omsorgsboligene i løpet av 2019.
Området i sør blir arrondert til terreng med et topplag av jord. Her sås det gress som kan skjøttes med plenklipper eller liknende.

Det er ikke rivearbeider i romjula; så det blir rolig og stille høytidsfeiring for naboer.

Alle henvendelser stiles til servicetorget til Lillesand kommune tlf. 37261500 eller til postmottak@lillesand.kommune.no.

Informasjon til naboene.

02.11.2018