Fra venstre Guri Ulltveit-Moe (rådmann Lillesand kommune) og Anne Stapnes (rådmann Birkenes kommune) Foto: Lillesand kommune

IT-samarbeid mellom Birkenes og Lillesand kommuner fra 1. januar

Rådmennene i Birkenes (Anne Stapnes) og Lillesand kommune (Guri Ulltveit-Moe) møttes i dag for å signere avtalen

Lillesand skal være vertskommune for "IT-tjenesten i Birkenes og Lillesand kommuner", som iverksettes fra 1. januar 2018.

Den 15. november 2017 vedtok bystyret å etablere samarbeidet. Den nye IT-tjenesten skal ivareta IT-drift og IT-utvikling for begge kommunene. Arbeid med digitalisering av kommunale tjenester vil ha høyeste prioritet, og både innbyggere og ansatte i begge kommuner vil etter hvert se resultater av det nye samarbeidet. Pågående prosesser på IT-området, som bredbåndsutbygging til innbyggere, vil også håndteres av det nye samarbeidet.

11.12.2017
17.12.2018