Foto Paulina Cervenka
Foto Paulina Cervenka

Bli med på Norges største friluftsfest!

Fra lørdag 31.august til søndag 8. september er det Friluftslivets uke, med arrangementer og aktiviteter over hele landet.

Sjekk ut hva som skjer der du bor på: https://friluftslivetsuke.no/alle-aktiviteter/.
(Obs! Aktivitetskalenderen oppdateres hele tiden, og det vil fylles på med arrangementer og aktiviteter i kalenderen helt frem mot Friluftslivets uke)

Friluftslivets uke åpner med den landsdekkende sove-ute-aksjonen #nattinaturen lørdag 31.august, før det er Friluftslivets dag og Kom-deg-ut-dagen i store deler av landet søndag 1. september.

Gjennom hele Friluftslivets uke foregår det små og store aktiviteter, arrangementer og turer over hele landet. Mer informasjon om hva som skjer i ditt fylke finner du på: https://friluftslivetsuke.no/alle-aktiviteter/.

Friluftslivets uke arrangeres av paraplyorganisasjonen Norsk Friluftsliv og våre 17 medlemsorganisasjoner: 4H Norge, Den Norske Turistforening, Forbundet KYSTEN, KFUK-KFUM-speiderne, KRIK, Norges Jeger- og Fiskerforbund, Norges Klatreforbund, Norges Padleforbund, Norges Røde Kors, Norsk kennel Klub, Norges Turmarsjforbund, Norges speiderforbund, Syklistenes Landsforening, Skiforeningen, Det norske Skogselskap, Norsk Orientering og Norges Seilforbund.

Men også friluftsråd, kommuner, lokale lag og foreninger, FNF og frivilligsentraler står for mange av arrangementene og aktivitetene.

Men absolutt alle er invitert til å arrangere aktiviteter og arrangementer i Friluftslivets uke! Er du arrangør? Registrer til arrangement og finn materiell her: https://friluftslivetsuke.no/

Publisert
14.08.2019
Sist endret
18.10.2019

Kontaktinformasjon

Lillesand kommune | Rådhuset
Østregate 2 | Postboks 23, 4791 Lillesand

Fakturaer sendes til: Faktura.Mottak@lillesand.kommune.no

Åpningstid: kl. 08.30 - 15.00

Byggesaksveiledning: 
Torsdager kl. 09.00-14.00 (Merk: Ingen byggesaksveiledning i uke 30 pga. ferieavvikling.)

Tlf.: 37 26 15 00

Facebook  

Ved en krisesituasjon hvor det ikke er naturlig å ringe aktuelt nødnummer: Ring 47659999

Epost: postmottak@lillesand.kommune.no

Nyttige lenker