Lillesand skolekorps 2010

Informasjon fra 17. mai-komiteen til lag og foreninger om borgertoget i Lillesand sentrum.

17. mai-komiteen i Lillesand minner om at kalenderen viser slutten av april og at nedtellingen til årets 17. mai-feiring er begynt.

Av erfaring, kan det bli litt hektisk og uoversiktlig når vi skal samles og gjøre oss klare til borgertoget på skoleplassen oppe på «gamle LUS».

Vi oppfordrer lag og foreninger til å være ute i god tid, og at lederne for de forskjellige gruppene tar ansvar for å organisere sine egne.

Sjekk lista under og still dere opp på «skoleplassen» parallelt med bygningene på sykehjemmet (det store grå bygget – fra sør mot nord)

1.  Formannskapet/Bystyret, Hermanos og voksenopplæringen stiller seg   lengst inn mot sykehjemmet.
  2.  I neste rekke stiller Speiderne og LFK
  3.  Ny rekke med LIL, padleklubben og Røde kors
  4.  Ny rekke med «Andre lag og foreninger»
  5.  Russen stiller opp i bakken fra Fagertunvegen og ned mot «skoleplassen».

Borgertoget starter klokken 16.00. Da går vi i følgende rekkefølge:

1.         Flaggborgen
2.         17. maikomiteen
3.         Hornmusikken
4.         Formannskapet/Bystyret
5.         Hermanos
6.         Voksenopplæringen
7.         Speidergruppa
8.         LFK
9.         Lillesand skolekorps
10.       LIL
11.       Padleklubben
12.       Røde kors
13.       Andre lag og foreninger
14.       Russen

NB – Alle store biler og andre transportmidler må kjøre på slutten foran russen og ikke inn i selve toget.

Vi minner også om at det er innbringende priser for de beste innslagene i kortesjen. Premiene for disse deles ut under folkefesten rett etter borgertoget.

Hilsen 17.-maikomiteen

Eivind Rossen

20.04.2017
27.04.2017

Veiledning byggesak: Torsdager kl. 09- 14 (Merk at det ikke blir avholdt forhåndkonferanser uke 27-31 - første etter ferien er 8. august).