Illustrasjon: Svein Tybakken

Viktig info rett i hånda om Nye Kristiansand

Mandag 4. april får innbyggerne i Birkenes, Kristiansand, Lillesand, Songdalen og Søgne informasjonsavisa om Nye Kristiansand i postkassa.

Samme dag lanseres også den felles nettportalen nyekristiansand.no

Hva tenker de unge om å lage en ny kommune? Hvorfor anbefaler ordførerne en ny kommune? Hva vil det bety for innbyggerne, lommeboka, næringslivet og livet i lokalmiljøet? Hva tenker mannen og kvinnen i gata?

Det er noe av det den 36 sider store avisa byr på.

De aller fleste husstandene vil få avisa på mandag, noen kan også få den på tirsdag.

De nye felles portalen nyekristiansand.no kommer også på lufta i løpet av mandagen.

Der kan du blant annet se og høre hva de unge lurer på. Fisk fram mobilen og hold deg oppdatert om folkeavstemninger, spørreundersøkelse og annet som skal skje fram til politikerne avgjør saken til sommeren.

Mandag 4. april får innbyggerne informasjonsavis om Nye Kristiansand. Samme dag lanseres også en felles nettportal. (Illustrasjon: Svein Tybakken)

01.04.2016
07.06.2016

Veiledning byggesak: Torsdager kl. 09- 14 (Merk at det ikke blir avholdt forhåndkonferanser uke 27-31 - første etter ferien er 8. august).