Lillesand gjestehavn. Foto: Harald Solberg

Gratis trådløst nett i Lillesand

Løsningen heter «Lillesand WiFi» og er tilgjengelig i gjestehavna, bobilcampen på Kokkenes og i store deler av sentrum. Tilbudet er etablert i et samarbeid mellom Lillesand kommune, Lillesands Sparebank og Lillesand Vekst.

For å bruke løsningen velger man «Lillesand WiFi» på sin mobil/nettbrett/PC. Da åpnes en nettside hvor man oppgir mobilnummeret sitt. Deretter får man en kode på SMS som man angir på samme nettside, og har så tilgang til gratis internett i 24 timer.

Alle besøkere får automatisk opp portalen www.lillesand.no. Den vil være startside for alle som bruker det trådløse nettet, men vil også være en nettside for besøkere og innbyggere med aktuell informasjon om Lillesand.

28.06.2016
07.07.2017